Doorgaan naar hoofdcontent

Sponsors

Wilt u onderdeel zijn van mijn team?

Op topniveau sporten kost veel geld. De BSBN (Bob en Sleebond Nederland), met als hoofdsponsors Newcold en Eurotech, vergoedt een deel van het trainingsprogramma, maar daarmee zijn lang niet alle kosten gedekt. Wintersportkleding, materialen en vooral het reizen en verblijf in andere landen kosten veel geld.

"Ik train 7 dagen per week en tussen mijn trainingen door volg ik ook nog een opleiding voor medisch pedicure. Tijd om zelf geld te verdienen heb ik nu dus niet. Ik ben dan ook op zoek naar sponsors, die mijn bobsleeteam willen helpen. Met een financiële bijdrage of op een andere manier", aldus Loren.

Natuurlijk krijgen de sponsoren er iets voor terug. 

Hoe fantastisch zou het zijn als uw bedrijfslogo wordt getoond op de bobslee of kleding van bobteam DjoloSleighs? 

Of wat dacht u van een presentatie tijdens uw bedrijfsfeest? Loren neemt de bobslee mee en vertelt een pakkend verhaal over hoe ze met veel passie en doorzettingsvermogen steeds succesvoller worden in de bobsleesport.

Wilt u een steentje bijdragen om samen met Loren en haar teamgenoten de route naar de Olympische Spelen te bewandelen, of in dit geval te sleeën? Neem dan snel contact op.

Of steun Loren's bobteam met een (kleine) donatie via GoFundMe. Doneren via GoFundMe is heel makkelijk. U bepaalt zelf hoeveel u wilt doneren en u kunt dat bedrag direct online betalen via Ideal of Paypal. 

Wij bedanken deze bedrijven voor hun hulp en ondersteuning: Bobteam DjoloSleighs maakt deel uit van Team Newcold.
Team Newcold wordt gesponsord door:


https://newcold.com/