Doorgaan naar hoofdcontent

Presentatie bij ERIKSWat was het een fijne middag bij ERIKS.

ERIKS is een industriële dienstverlener, die oplossingen levert op het gebied van aandrijftechniek, afdichtings- en rubbertechniek en nog heel veel meer. 

Ik gaf daar vandaag een presentatie aan de Business Unit Hydrauliek in Roermond. Het was een verhaal over mijzelf, mijn sportloopbaan, over hoe ik in het bobsleeën terecht ben gekomen en over mijn ambities. 

Het motto van ERIKS "Vandaag leren hoe het gisteren was om het morgen beter te doen" past perfect bij mijn huidige situatie. Ik ben volop aan het leren over en in de bobsleesport. Dat gaat stap voor stap en steeds leer ik weer nieuwe dingen en merk ik dat ik progressie maak. 

Natuurlijk werden er ook veel vragen gesteld. Over de bobslee, over mijn ervaringen en doelen. En dat was leuk, want ik merk dat ik stiekem toch al een heleboel weet te vertellen over het bobsleeën.

Het was een leerzame ervaring, ik heb aardige mensen ontmoet én ik heb een mooi bedrag ontvangen ter ondersteuning van het komende seizoen.

Dus medewerkers van ERIKS: bedankt dat jullie mij de kans hebben gegeven om mijzelf te presenteren én bedankt voor de financiële ondersteuning!https://eriks.nl/nl/