Doorgaan naar hoofdcontent

Gezocht: bestelbus en motorhelm


Help! Voor het komende bobsleeseizoen 2023/24 ben ik dringend op zoek naar een grote bestelbus (hoogte 2m) en 6 motorhelmen voor mijn team.

Bestelbus

Het is de bedoeling dat we met de bestelbus rijden naar onze internationale trainingskampen in Noorwegen, Letland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Er moeten 2 sleeën in kunnen die alle twee 3 meter lang zijn. Verder moeten er 3 personen in kunnen en bagage. We hebben de bus het volledige winterseizoen nodig, dus tijdelijk huren is zeker een optie. De exacte data van onze trainingskampen zie je in de kalender van bobsleeseizoen 2023/2024.Bobsleehelm / Motorhelm

Verder ben ik op zoek naar een integrale race motorhelm voor de afdalingen. Zoals je wel weet gaan we met grote snelheid (150 km per uur) de bobsleebaan af, dus een veilige helm is verplicht tijdens de afdaling. 

Dit zijn de eisen die de International Bobsleigh and Skeleton Federation aan de helmen stelt:

  • De helm moet voldoen aan de veiligheidsnormen. 
  • De schaal en de vulling moet het hoofd en het oor bedekken.
  • Helmen met spoilers of uitstekende randen zijn niet toegestaan.
  • De onderkant van de helmschaal moet de vorm hebben van de helmen die standaard op de markt verkrijgbaar zijn. 
  • Kinbeschermers en sluitingen mogen niet te laag worden geplaatst. 
  • De kinbeschermer, het vizier en de hardware om deze te bevestigen zijn de enige uitstekende elementen die zijn toegestaan. Deze elementen mogen echter geen aerodynamische bekleding hebben. 
  • Om veiligheidsredenen moeten alle helmen een glad oppervlak hebben.
Een integrale motorhelm voldoet aan deze eisen. 
  • Een eis vanuit de bond is dat de helmen wit moeten zijn, dit zodat onze hoofdsponsor (Newcold) goed te zien is'

Wie kan mij helpen? 

Het zou fantastisch zijn als je mij wilt ondersteunen en een bestelbus of motorhelm beschikbaar kunt stellen. Ik weet dat ik nogal wat van je vraag, maar als je mij sponsort in ruil voor publiciteit zijn de sponsorkosten 100% aftrekbaar. Uiteraard ben ik ook al blij met een mooie korting of andere hulp. Het hoeven ook niet persé nieuwe spullen te zijn. 

En je hulp levert je dus niet alleen een bijzonder verhaal voor je klanten en andere relaties op, maar er staat ook de nodige publiciteit van mijn kant tegenover. Denk aan een bedrijfslogo op helm, bobslee of een leuke slogan op de bus. Vermeldingen op Facebook, LinkedIn en Instagram. Bedrijfslogo en een nieuwsbericht op deze website. En ik sta regelmatig met interviews in de pers, dus ook op die publiciteit kun je meeliften.