Doorgaan naar hoofdcontent

Bedankt Chasse Patate


Je zal wel denken: huh, chasse patate? Dat is toch een term uit de wielersport? Dat klopt. Maar in Limburg is het ook de naam van een stichting die fietsen koppelt aan het goede doel. Vandaag fietsten 105 wielrenners uit 21 bedrijven een afstand van 100 kilometer. In totaal zamelden ze 30.000 euro in die werden uitgekeerd aan 4 sport gerelateerde doelen. 

En guess what? Bobteam DjoloSleighs mocht één van die 4 cheques in ontvangst nemen. We kregen de cheque van maar liefst 7.500 euro uitgereikt in de hangar van het Vista College bij Maastricht Airport. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Maar dat geldbedrag was niet eens het belangrijkste. Het was een heerlijke dag. Een dag die absoluut mijn geschiedenisboeken in gaat. Mooi weer, een interessant programma, lekker eten en vooral een heleboel aardige, enthousiaste deelnemers die de sport een warm hart toedragen. We hebben vandaag zoveel hartelijke mensen leren kennen. 

We willen de Stichting Chasse Patate en alle deelnemers bij deze nóg een keer bedanken voor deze bijzondere dag en het mooie geldbedrag: Bedankt!

Lees ook het artikel en bekijk het filmpje met een impressie van deze geslaagde dag op de website van 1Limburg.