Doorgaan naar hoofdcontent

Help je mee om de laatste €5000 bij elkaar te krijgen?


Vanwege alle bobslee trainingskampen en -wedstrijden hebben we nu weinig tijd om nieuwe sponsors te zoeken. Maar je kunt ons altijd steunen via onze inzamelingsactie op GoFundMe

Nog € 5.000 te gaan

Op GoFundMe zie je dat we dit seizoen € 20.000 wil ophalen. Dat geld is nodig voor het vervoer naar en het verblijf in trainingskampen in heel Europa (Noorwegen, Letland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland), verzekeringen, materiaal, kleding, helmen, fysio. En als het lukt om dit bedrag op te halen hopelijk ook nog een extra bobsleetraining aan het eind van het seizoen in La Plagne (Frankrijk).

Inmiddels hebben we al zo'n € 15.000 ontvangen via bedrijven, sportfondsen en goede-doelen-acties. Maar de laatste € 5.000 moeten we nog bij elkaar zien te krijgen. Deze laatste euro's gaan waarschijnlijk het verschil maken voor de extra training in Frankrijk aan het eind van het seizoen. 

Help jij mee om ook die laatste € 5000,- bij elkaar te krijgen?


Doneer nu een bedrag via GoFundMe

GoFundMe is vooral fijn voor kleine donaties en voor mensen die ons willen steunen zonder er iets voor terug te willen hebben. 

Geld doneren via GoFundMe is heel eenvoudig. Zo werkt het: 
  1. Ga naar mijn inzamelingsactie op GoFundMe. Daar kun je meer lezen over onze doelen en waar we het geld voor willen inzamelen.
  2. Klik op de gele knop "donate now" en vul daarna het bedrag in dat je wilt geven. Als je dat hebt gedaan kun je kiezen of je wilt betalen via Paypal, Google Pay, iDeal of met je creditcard. Afhankelijk van je keuze vul je de gegevens van je account, bank of creditcard in en vanaf dan werkt het zoals elke andere online betaling.
  3. Je kunt nog kiezen of je wilt dat jouw naam bij jouw donatie op de website komt te staan of niet. we zien jouw naam in alle gevallen, want we willen je natuurlijk wel kunnen bedanken voor je bijdrage!!
  4. En tenslotte klik je op de balk "donate with iDeal" of "Paypal" of Google Pay.

En als je geen geld wilt/kunt doneren, geen probleem! Je kunt ons toch helpen door onze  inzamelingsactie met anderen te delen via social media (dat kan via de share-button op GoFundMe) of deel dit bericht (door te klikken op de tekst DELEN naast dit bericht).

Alvast bedankt voor je hulp! We waarderen het enorm dat je ons wilt helpen om onze sportdoelen te bereiken!